Varukorgen är tom

strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /data/3/0/30cb0b4e-5ffb-4eb1-b98b-592f148aa9ba/old.aladdinsuthyrning.se/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.

3 tips för dig som vill hyra partytält

Under de mörkaste dagarna kan det fortfarande kännas långt till våren och ljuset. Men tiden går, som bekant, fort och om du har tänkt att ordna med festligheter inom de närmaste månaderna börjar det bli dags att förbereda det praktiska upplägget. Ett bra alternativ är att redan nu börja kolla in utbudet av partytält. Dessa tält kan beställas med väggar och golv och kan värmas upp med gasolvärmare eller elfläkt. Då spelar det alltså heller ingen större roll att det fortfarande är lite kallt utomhus.  

Om du funderar på att hyra partytält är det först av allt viktigt att tänka på tältets storlek, som i sin tur beror på hur många gäster du ska bjuda till festen. Även om det kan vara lite mysigt med varma och trånga event, så uppskattas det sällan av alla. Framförallt om du har tänkt bjuda på middag så måste det till exempel finnas utrymme för tillräckligt antal bord och stolar. Inför en utomhusfest i ett tält är det dessutom bra att tänka på följande:

Belysning

Under alla former av festligheter och event är det viktigt att få till rätt form av belysning. Att satsa på för mycket vitt och och kallt ljus är sällan en passande lösning. Mer mysigt är det då att använda olika ljusslingor eller ljusslangar som finns i både olika färger och längder. För mer eleganta arrangemang kan det också vara ett bra alternativ att hyra en vacker kristallkrona.

Ljud

De flesta event vinner på att musiksättas på något sätt. Oavsett om du bara vill bjuda på lite lugn och trevlig bakgrundsmusik under middagen, eller om du bokat in ett band eller en dj så krävs att tältet utrustas med någon form av ljudanläggning. Till mindre fester räcker det oftast med en eller par högtalare som kan kopplas till exempelvis en dator eller en MP3-spelare. Om det istället är fråga om liveframträdanden är det bättre att hyra ett PA-system.

Bar

Inför en utomhusfest är det ofta en smidig lösning att hyra festmöbler, och då finns det ett stort utbud av bord, stolar och olika tillbehör att välja mellan. Men, förutom detta är det också trevligt att utrusta partytältet med en bar, barstolar och ståbord. På så sätt uppmuntras gästerna att mingla med varandra och gästerna får mer att sysselsätta sig med under tiden som maten förbereds. 

Du som planerar att bjuda in till festligheter i vår kan redan nu planera för hur du vill dekorera hyrtältet och fundera över eventuella teman. När du vet mer om hur många som kommer till festen kan du kontakta Aladdins uthyrning för att hyra porslin i Stockholm. De erbjuder också ett stort utbud av möbler, tillbehör och partytält i olika storlekar.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Aladdins Uthyrning.”

Share this