Varukorgen är tom

strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /data/3/0/30cb0b4e-5ffb-4eb1-b98b-592f148aa9ba/old.aladdinsuthyrning.se/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.

Artiklar att hyra för att skapa en minnesvärd fest!

Den största festsäsongen är här och vi har mycket att se fram emot. Alla glada festfixare steppar upp sitt game för att bli den som anordnar årets fest, ni vet den där som blir ihågkommen och som man kommer att prata om resten av sommaren. Men för att få till det krävs en hel del planering och framförhållning. Det gäller också att ha en ordentlig budget för att lyckas ordna med allt från lokal, catering, underhållning osv.

Ett av de bästa sätten för att spara pengar när man anordnar en fest är att hyra en del av inredningen och dekorationen. Det finns en uppsjö av artiklar som du kan hyra istället för att köpa, vilket dels kan bli billigare och dels gör att du slipper dras med en massa onödiga grejer du inte har användning för efter festen tagit slut. Du kan exempelvis hyra stolar, bord, tallrikar och bestick samt ljud, ljus och dekoration. Nedan listar vi några viktiga artiklar du kan passa på att hyra hos ett uthyrningsföretag:

Porslin och bestick

Har du bjudit mer gäster än du kan duka upp för? Då kan det vara en bra idé att hyra extra porslin och bestick för festen. Vill du servera med lite stil kan det visa sig vara mycket kostsamt att köpa nytt bara för detta ändamål. Om du väljer att hyra kan du dock dessutom få hjälp med transport, och kan i vissa fall till och med slippa diska efteråt. Lyxigt!

Bord och stolar

Att köpa nya möbler speciellt för festen i fråga kan bli mycket dyrt, men du vill såklart att alla gäster ska få sitta till bords ändå. Hos ett uthyrningsföretag kan du hitta bord, stolar, pallar, bardiskar och barstolar till rimliga priser. För att sätta din egen prägel på inredningen kan du exempelvis använda dukar och hyra stolsöverdrag i Stockholm i olika färger och mönster.

Partytält

Ska du hålla festen utomhus kan ett tält vara en rolig grej att centrera tillställningen kring. Du hittar partytält i olika storlekar och utformningar hos uthyrningsföretaget Aladdins Uthyrning. Hos dem kan du även hitta tälttillbehör som golv, lampor och utsmyckning. Hos Aladdins kan du även hyra stol i Stockholm och andra möbler.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Aladdins Uthyrning.”

 

Share this