Varukorgen är tom

strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /data/3/0/30cb0b4e-5ffb-4eb1-b98b-592f148aa9ba/old.aladdinsuthyrning.se/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.

Dags att hyra möbler, porslin och tillbehör för vårfesten

Att arrangera fester kräver som bekant en hel del planering. Allt ifrån hyra av lokal till val av cateringfirma och en passande meny. Och så naturligtvis den rent visuella biten. Dekorering, dukning och möbler som matchar festens tema och som också överensstämmer med årstiden. 

Nu när våren nalkas kan det vara bra att överväga ljus och lätt dekorering med många växter, blad, knoppar och snirklande ljusslingor. Tänk också på ljussättningen i stort i lokalen. Nu när vi äntligen går mot varmare tider så är ett bra tips att faktiskt också dra nytta av det naturliga ljuset. För att liva upp på ett elegant och diskret sätt kan du också använda vita tyger som vackra rumsavdelare eller som snygga draperingar på väggarna.

För att få till den bästa touchen så kan du också hyra möbler som passar speciellt för den stil som du har tänkt dig. Om det redan finns ett grundmöblemang att utgå ifrån kan det också vara ett alternativ att hyra stolsöverdrag i vitt tyg. En smart och elegant lösning som också skyddar möblemanget från slitage och spill.

Även när det gäller menyn så finns det många olika alternativ som passar för den här tiden på året. Om du har svårt att välja så hittar du inspiration här nedanför:

Vårens primörer

Äntligen börjar de skira och smakrika primörerna att gro så smått i jordarna. Om ett tag så är de redo för skörd och då gäller det att stå redo. Sparris, späda morötter eller smakrika rödbetor är bara några av de populäraste. Som förrätt fungerar också nässelsoppa alldeles utmärkt. 

Grillat

Även om det fortfarande är långt till den verkliga grillsäsongen så är det fritt fram att tjuvstarta redan nu. Förgyll festens huvudrätt med exempelvis grillad fisk, primörer eller andra grönsaker. En större utomhusgrill hjälper också till att bygga upp en härlig känsla och doftar som bekant alldeles ljuvligt.

För att vårfesten verkligen ska bli det där succéarrangemanget som hoppats på så bör du också tänka på att hyra dukning och servetter för sammanhanget. Kontakta Aladdins uthyrning för mer information om att hyra bord och stolar, porslin eller tillbehör som kan passa för just din fest. Mer information hittar du också på deras hemsida. 

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Aladdins Uthyrning.”

Share this