Varukorgen är tom

strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /data/3/0/30cb0b4e-5ffb-4eb1-b98b-592f148aa9ba/old.aladdinsuthyrning.se/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.

Fördelarna med att hyra istället för att köpa festartiklar

Nu är sommaren här och så är även festsäsongen. Det är dags att plocka fram grillen, utemöblerna och börja fila på en smaskig sommarmeny. Ska du ordna en stor fest så kan du tjäna på att planera ordentligt. Men planering kan ta tid och vara påfrestande för en person att ta sig an. I planeringen ska även en budget passas in som bör innehålla allt från lokal till mat och underhållning.

Ett av de bästa sätten att minska några av dessa kostnader och samtidigt underlätta planering är att hyra dina festartiklar istället för att köpa dem. Idag kan du hyra i princip allt som krävs för att anordna en bra fest eller ett stort event. Det kan till exempel handla om att hyra stolar, bord och porslin. Genom att hyra vissa artiklar slipper du lägga ner dyra pengar på att köpa sådant du förmodligen kommer att ha en begränsad användning för i framtiden. När du hyr behöver du heller inte oroa dig över förvaring eller transport av dessa artiklar. Följande är en lista på vanliga artiklar du kan hyra för din fest:

Porslin och bestick

Om gästlistan är lång kan du tjäna på att hyra porslin och bestick till festen. Fint porslin kan vara mycket kostsamt att införskaffa på egen hand, men genom att hyra kan du duka upp ett vackert bord till ett bättre pris. Du slipper dessutom som sagt att transportera varorna fram och tillbaka från festlokalen eftersom att uthyrningsföretaget oftast gör detta åt dig. När du hyr porslin kan du välja mellan en rad olika stilar för att hitta det som passar bäst för just ditt event.

Stolar och bord

Att köpa stora mängder stolar och bord kan inte bara bli dyrt, utan kan vara rätt bökigt. Förutom att köpa möblerna i sig tillkommer en transportkostnad för att frakta dem till och från lokalen. Efter det att festen tagit slut ska du dessutom hitta någonstans att förvara möblerna, vilket kan bli ett problem om du inte har ett stort förvaringsutrymme. Genom att hyra slipper du tänka på allt detta och kan istället fokusera på bordsplaceringen. När du införskaffar stolar kan du samtidigt passa på att hyra stolsöverdrag i Stockholm.                           

Tält                                                              

Tältet passar utomordentligt bra för utomhuseventet och är ett populärt alternativ under sommaren. Men efter att festen är slut kanske du inte har desto mer användning för ditt tält, och det kan därför vara ett bättre val att hyra istället för att köpa. Hos uthyrningsföretag kan du hitta tält i olika storlekar och former.

Om du är i behov av att hyra stol i Stockholm, kanske saknar nog med finporslin eller passande dekorationer till festen kan du vända dig till Aladdins Uthyrning. De erbjuder ett brett sortiment av festartiklar för uthyrning.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

 

Share this