Varukorgen är tom

strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /data/3/0/30cb0b4e-5ffb-4eb1-b98b-592f148aa9ba/old.aladdinsuthyrning.se/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.

Planera ett elegant teparty!

Moderna tepartyn har generellt en kontemporär känsla med rena linjer och stilren inredning. Detta skiljer sig från det traditionella tepartyt där man ofta ser den egensinniga, blommiga vintagestilen. I Sverige är det relativt ovanligt att hålla tepartyn, men det är desto mer populärt i andra kulturer som exempelvis den japanska och den engelska. För ovanlighetens skull kan du testa på ett teparty och överraska dina gäster nästa gång du bjuder över ett sällskap eller håller i ett event. Följande är tips på saker du kan ha i åtanke för att anordna en riktigt bra bjudning:

Fixa atmosfären

Omgivningen är väldigt viktig när du håller i ett riktigt teparty. Ska du hålla eventet utomhus kan du alltså välja en naturskön plats med härlig utsikt där du ställer ut stolar och bord. Du kan även passa på att hyra ett tält för att märka ut och skydda uppdukningen om vädret skulle slå om. Använd dig av fina textilier på borden och snåla inte med blommorna. Har du en större bjudning kan du hyra bord, stolar och dekoration istället för att ställa ut dina egna.

Vackert porslin

Ett teparty är en perfekt ursäkt för att ställa fram ditt finaste porslin. Har du inget passande kan du hyra porslin speciellt utformat för traditionella tebjudningar. Använd en stilren kombination eller blanda friskt för att sätta karaktär på eventet.

Snacks

Ett teparty är inte komplett utan något litet ätbart att bjuda på. Vill du ha något matigare kan du välja lätta mackor med exempelvis lax och cream cheese. Annars är småkakor och cupcakes perfekt att duka upp på vackra brickor och kakfat.

Belysning

Har du en tebjudning inomhus kan det vara värt att tänka en extra gång på belysningen. Vill du att bjudningen ska vara mörk och mysig? Använd levande ljus för att sätta stämningen.

Detta är alltså några av de saker du kan ha i åtanke när du anordnar ditt teparty. Du hittar enkelt fler tips och tricks online. Där kan du även läsa mer om traditionell vett och etikett på tebjudningen. Om du vill hyra stolar, bord, finporslin eller dekoration av något slag kan du vända dig till Aladdins Uthyrning.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Aladdins Uthyrning.”

Share this