Varukorgen är tom

strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /storage/content/64/165464/old.aladdinsuthyrning.se/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.

Planering inför en privatfest vs. planering inför ett företagsevenemang

För de som är inblandade i arrangemang av event och evenemang av olika slag, kommer ofta planering och utförande naturligt. Det finns många tillfällen att anordna fester av olika slag, födelsedagar, årsdagar, bröllop, produktlanseringar etc, är tillfällen där olika personer sammanstrålar.

Att anordna en privat tillställning skiljer sig något från ett företagsevent.

För mindre privata fester, kan en bakgård, vardagsrummet (om man har tillräckligt med utrymme) eller favoritrestaurangen vara en bra plats för att samla vänner och familj. Om man däremot planerar en storslagen fest som ett bröllop eller en stor släktträff kan det vara ett bra alternativ att istället hyra en lokal för att rymma alla människor. Om man dock väljer att ha sin fest hemma eller utomhus kan man hyra bord och stolar då man sällan har mer än ett middagsbord hemma. Hos uthyrningsföretag kan man hyra det mesta som kan tänkas behövas till en fest. En cateringfirma löser det mesta i matväg och sparar mycket tid på matlagning.

Företagsevenemang, konferenser, kick-off, lanseringar mm. Här krävs det noggrann planering och det är viktigt att deltagarna känner till syftet med eventet. Ska kunder bjudas in? Ska en presentation visas? Mat och dryck? Börja planera i god tid innan eventet, på så vis kan ni försäkra er om att få det ni vill ha. Populära lokaler, underhållare, cateringfirmor mm blir snabbt uppbokade.

En stor företagsfest kräver en lokal som rymmer alla deltagare, en konferens eller kick-off kan med fördel förläggas på en konferensgård.

Oavsett om det är en företagsfest eller en privat tillställning finns det många alternativ och man behöver aldrig oroa sig för att man inte har tillräckligt med stolar, porslin mm. Det finns flera bra uthyrningsföretag där man kan hyra bestick, tält, växter, belysning mm. Och visst är det trevligare att låta sina gäster äta på riktiga tallrikar istället för att ställa fram papperstallrikar och plastbestick som bryts av.

Aladdins uthyrning är ett företag som hyr ut allt för mindre privata tillställningar till stora företagsevent. Här kan du hyra porslin i olika utföranden, glas för olika drycker, bord, lampor, grillar… Och det bästa av allt är att de monterar upp sakerna samt monterar ner när eventet är över. De tar även hand om disk av porslin, bestick och glas.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Aladdins Uthyrning.”

 

Share this