Varukorgen är tom

strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /data/3/0/30cb0b4e-5ffb-4eb1-b98b-592f148aa9ba/old.aladdinsuthyrning.se/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.

Tänk nytt & hyr möbler inför julbordet

Såhär i slutet av året väljer många företag att bjuda personal och kunder på julbord eller liknande event. Ett trevligt sätt att knyta ihop en stressig jobbtermin, och också en möjlighet att motivera de anställda inför kommande satsningar. Vad många inte tänker på är att det kanske skulle finnas ett mervärde i att arrangera egna festligheter. Skräddarsy lösningar med både mat och underhållning, i lokaler som passar bolagets och personalens förutsättningar. En sådan satsning kräver visserligen mer planering, men kan samtidigt innebära många vinster. Till exempel är det ett effektivt sätt att visa uppskattning och sätta de anställda i centrum.

I slutändan så finns det också mycket hjälp att få inför ett sådant arrangemang. Lokaler råder det ingen brist på, så länge man är ute i någorlunda god tid. Tack vare samarbete med ett uthyrningsföretag med större utbud möbler och porslin är det också möjligt att få tag i interiör som matchar sammanhanget. För dig som är intresserad av att hyra festmöbler inför till ditt julevent kan det vara bra att tänka på följande:

Tema

Strunta i att det närmar sig jul och i personalens förväntningar på att bli inbjudna till samma traditionella julbord som tidigare. Satsa istället allt på att överraska dem. Det finns många olika teman att välja bland och varför grotta ned sig i dova, klassiska färgval när den här tiden på året redan är så mörk. Bjud in till maskerad, disco eller karaoke. Något som ger energi. Vad gäller middagen så finns det många möjligheter att hyra festmöbler passande för de flesta sammanhang, så det behöver du inte ta hänsyn till i din planering.

Maten

Julborden blir ofta så många att man hinner tröttna på julmaten redan innan julafton. Så behöver det inte vara. Välj istället att bjuda på helt annan meny. Kanske kan julbordet få vara vegetariskt i år, eller varför inte inspirerat av något annat kök än just det svenska? Ett annat bra sätt att komponera en spännande meny med koppling till årstiden, men som ändå innebär nya upplevelser, är att utgå ifrån säsongens råvaror. Grönkål är då en bra ingrediens, för att inte tala om alla olika rotfrukter. Mums!  

Det är lätt att fastna i vanor och mönster, men oftast roligare att testa något nytt. Hyr möbler hos Aladdin möbeluthyrning när du ska arrangera årets julbord så får du mer tid över till att planera en annorlunda kväll.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Aladdins Uthyrning.”

Share this