Varukorgen är tom

strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /data/3/0/30cb0b4e-5ffb-4eb1-b98b-592f148aa9ba/old.aladdinsuthyrning.se/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.

Tips för den perfekta festen

Att vara värd eller värdinna för ett event kan vara en svår uppgift för den ovane. En smart ide kan vara att göra en lista på allt som behöver förberedas innan festen och en lista på det som behöver tänkas på då festen är igång. Det gör att man som värd eller värdinna kan slappna av och njuta av festligheterna tillsammans med sina gäster.
Nedan följer några tips på hur man skapar ett lyckat event:

Känn till dina gäster och vad dom uppskattar

Det är viktigt att känna till gästerna som man bjuder in, det gör det enklare att få med element som alla gillar. Detta kommer också att hjälpa till att planera vilken typ av mat, dryck och underhållning man ska bjuda på. Viktigast är dock att veta hur många personer som kommer, se till att sätta OSA i rimlig tid innan festen för att kunna ordna med mat, eventuell underhållning och andra tillbehör. Om man räknar med många gäster kan man med fördel hyra bestick, stolar, bord och partytält vid behov.

Bestäm datum

Det är viktigt att bestämma dagen för eventet i förväg av olika skäl. För de flesta stora evenemang, börjar planeringen månader i förväg. Se till att skicka ut inbjudan i god tid, med ett OSA-datum. Om man är osäker på detaljerna kring eventet kan man börja med att skicka ut ett ”save-the-date”-kort för att sedan informera gästerna om alla detaljer som tid, klädsel, mat mm.

Budget

Stora event kan göra hål i plånboken. För att hålla kostnader nere är det en smart ide att hyra tallrikar, bestick mm. Hos Aladdins Uthyrning kan du hyra allt från träd, grillar, partytält, serveringsartiklar, parasoll, ljud- och belysning och mycket annat. Varför köpa saker som ändå kommer hamna i källarförrådet när man kan hyra till förmånliga priser?

Mat

Mat är en viktig del vid ett event. Informera gästerna om du tänkt bjuda på middag eller om det blir plockmat/buffé. Se alltid till att det finns alkoholfria alternativ och ta hänsyn till allergier och vegetarianer.

För mer information om festartiklar ta en titt på hemsidan. Hos Aladdins kan du till och med hyra kaffekopp Stockholm.
 

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Aladdins Uthyrning.”

Share this