Varukorgen är tom

strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /data/3/0/30cb0b4e-5ffb-4eb1-b98b-592f148aa9ba/old.aladdinsuthyrning.se/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.

Tre knep för dig som planerar ett bröllop

Bröllopet är en milstolpe i varje relation och en väldigt stor och viktig dag för många. Planeringen inför bröllopet och bröllopsfesten kan vara krävande, och innefattar allt från att välja bröllopsfotograf, catering, blommor och lokal till att göra inbjudningar, gästlistor och bordsplaceringar. Det finns alltså en hel del som ska avklaras innan paret får chans att svara "ja" på den viktiga frågan. Trots att bröllopet är en tid för att fira kärleken och att umgås med nära och kära är det ändå lätt hänt att stressen tar över. Följande är några tips på hur du kan planera smartare och slippa stressa lika mycket inför ditt bröllop:

Sätt en budget

Ett bröllop kan snabbt bli mycket kostsamt om man inte planerat sin ekonomi ordentligt. Ju längre in i planeringen man kommer, desto fler saker tillkommer som man kanske inte hade tänkt ha med i programmet från början eller ens hade koll på att man behövde. På grund av detta är det extremt viktigt att sätta en budget och att strikt hålla sig till denna. Sätt er ner tillsammans och gör en önskelista med saker som ni kommer att behöva och som ni gärna vill ha med. Börja sedan med att införskaffa de viktigaste sakerna och arbeta er fram till de saker som ni vill ha men som inte är livsnödvändiga. För att spara på kostnader kan det vara smart att exempelvis hyra stolar, bord, porslin och bestick.

Skapa en tidslinje

Förutom budgeten är tidslinjen, eller schemat, den viktigaste punkten på varje professionell bröllopsplanerares lista. Första steget är här att skapa en lista med saker som måste ordnas, prioritera dessa saker och sedan försöka uppskatta hur länge de kommer att ta. Att hitta rätt bröllopsklänning kan till exempel vara något som tar långt mycket mer tid än det gör att hyra stolsöverdrag. Idag finns det många färdiga checklistor du kan använda dig av som du kan hitta på olika bröllopshemsidor. Dessa listor hjälper dig att gå igenom allt som ska ordnas på ett strukturerat sätt.

Hitta ett planeringsverktyg som passar dig

Ett planeringsverktyg är eventplanerarens bästa vän. Förutom att du i dem kan hitta färdiga checklistor att utgå ifrån, kan du dessutom skapa eller använda färdiga budgetar som verktyget håller koll på åt dig. Du kan även använda dem för att skapa påminnelser. När du hittat ett verktyg som uppfyller dina krav och behov kan planeringen plötsligt bli mycket enklare.

Om du letar efter ett uthyrningsföretag där du kan hyra stapelbara stolar, bord, dekoration och porslin till bröllopsfester kan du vända dig till Aladdins Uthyrning. De hjälper dig dessutom med transport till och från lokalen.

 

Share this